Sieraden

Wij verkopen een breed assortiment aan sieraden van Qoss & By Jam voor dames en heren. We verkopen de sieraden helaas niet online. We zien u graag in de winkel om deze twee prachtige sierraden collecties te komen bewonderen.


By Jam Gioielli

Be Inspired

By Jam Gioielli staat voor een verrassende match tussen fashion en sieraad. Ons assortiment bevat prints, kleuren en materialen die passen bij elke gelegenheid én de huidige modetrends. Wij willen standaarden doorbreken en de consument uitdagen om gedurfde statements te maken.

 

 

Be Surprised

De verfijnde materialen die voor de sieraden worden gebruikt, zijn met passie gekozen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit in zijn soort. Onze sieraden zijn buitengewoon en onderscheidend, met het doel er jong maar luxueus uit te zien. By Jam Gioielli benadrukt jouw gekozen stijl zoals jij dat wilt!

 

Qoss

QOSS

Unieke Sieraden van Hoogwaardige Materialen

De sieraden van Qoss worden met de hand in Nederland vervaardigd. De sieraden zijn gemaakt van de mooiste materialen. De armbanden en ringen zijn in een combinatie van nikkelvrij edelstaal en echt leer. De producten van Qoss zijn uniek, puur en stoer. Elke armband, ketting, kettinghanger en ring is met liefde gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek. We verkopen zowel de dames als heren collectie sierraden van Qoss.