Retourneren

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren.
Bij Lokaal 17  heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.
Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

 

Lokaal 17

Dorpsstraat 13

6731AS Otterlo
 

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag wat je hebt betaald direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. Lokaal 17 staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat Lokaal 17 retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Verse bloemen en arrangementen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geld ook voor alle items die met korting gekocht worden.

 

Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Klik op onderstaande link voor het retourformulier.

Retour Formulier Lokaal 17 Docx
PDF – 120,7 KB 519 downloads